ECO FRIENDLY

Materiale 100% organice, biodegradabile, create din natură intr-un echilibru perfect cu aceasta.  Ambalaje fabricate din 100% bumbac natur obținut din surse sustenabile.

"Recomand din suflet munca depusă pentru aceste minunății. ❤️ Calitatea și aspectul sunt de poveste, mi-a trezit amintiri din casa bunicilor. 🥰❤️"


Polixenia Neagu

Ce spun clienții noștri:

"Lenjerie de pat frumos lucrată, material deosebit, recomand cu încredere produsele Aurei!

Bravo!"


Cosmina Lia

"Produsele Aurei sunt minunate din toate punctele de vedere: fibre naturale, care nu se scămoșează, plăcute pe corp cum rar întâlnești! La fel recomand fețele de masa care oferă eleganță bucătăriei.

The Best!!! Recomand cu tot dragul!"


Dorotea Hasna

"M-am îndrăgostit pe loc😀 Aura este unul din oamenii exemplu, o amabilitate și un bun simț cum rar găsești iar calitatea lenjeriilor este TheBest! Sunt mega mulțumită! Mulțumesc, Aura! 🥰😍"


Elena Marin

"Aura face o treabă minunată, sunt tare bucuroasă că am descoperit-o. Sunt mereu în căutare de materiale naturale, prietenoase și de lucruri făcute cu bun simț, talent, responsabilitate și dăruire. La Aura le-am găsit pe toate. Prima mea lenjerie din pânză topită a sosit astăzi iar eu sunt îndrăgostită. Felicitări și mulțumesc! ❤️"


Nicoleta Svârlefus

"Sunt foarte mulțumită de calitatea lenjeriei de pat, îmi dă o senzație de natural și plăcut la atingere. Recomand cu caldură ❤️"


Ela Baldin

LENJERIA BUNICII

Așternuturi de poveste, cusute manual cu iubire pentru a transforma orice casă în acasă.

STIL CLASIC

Lenjeria bunicii este o sursă de inspirație și idei pentru decorarea armonioasă a dormitoarelor voastre, o evadare într-un colț de tihnă și naturalețe, unde găsiți produse create cu sufletul, din iubire pentru oameni și natură

DESIGN UNIC

Broderii florale, monograme pesonalizate, dantele aduse din odaia bunicii, detalii ce însuflețesc și aduc farmec și personalitate fiecărei lenjerii în parte

MATERIALE NATURALE

Materiale premium din 100% fibre naturale, plăcute la atingere, care transmit căldură, emoție și o eleganță confortabilă.  Fie că vorbim de bumbacul tradițional al bunicii țesut în sate românești, de inul pur fabricat în Europa sau cel mai fin bumbac satinat produs de italieni, toate materialele au fost atent alese pentru a fi rezistente și pentru a trece testul timpului ca să vă 

puteți bucura cât mai mult timp de frumusețea lor

PRODUSE PERSONALIZATE

Produse ce pot fi  personalizate după sufletul și personalitatea voastră pentru a îndeplini armonios nevoile spațiului vostru și pentru a putea transforma cu farmec și naturalețe casa în care locuiți în acasă.

FABRICAT ÎN ROMÂNIA

 100% manufacturat în România, toate produsele sunt realizate manual, în tihnă, cu atenție și grijă pentru fiecare produs în parte

COLECȚIE NOUĂ

BESTSELLERS

Adresa ta e-mail:
ABONARE
ABONARE
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

+40 727 734 832

Luni-Vineri 09:00 - 18:00

contact@lenjeriabunicii.ro

SERVICIUL CLIENȚI

Livrarea comenzilor

Returnarea produselor

DESPRE MINE

Despre mine

Contact

URMĂREȘTE-NE

@Copyright Lenjeria Bunicii SRL 2021