Așa a luat naștere în 19 iunie 2020, Lenjeria Bunicii, unde creez cu suflet lenjerii de poveste, din dragostea pentru așternuturile de odinioară cu broderii tesute la război și dantele împletite manual, cu multă trudă și migală. 
Cum și unde s-a născut această pasiune? Cu mulți ani în urmă, fără să îmi dau seama, copil fiind în odaia bunicii mele unde vara dormeam într-un pat cu saltea de paie și așternuturi de cânepă țesute la război musai cu o bordură din dantelă albă imaculată. Pentru că mi-a rămas întipărit în minte acel miros de prospețime a naturii, eleganța dantelei și a broderiilor florale pe care bunica mea le făcea pentru a decora frumos pernele, am început să creez în atelierul meu de acasă așternuturi de pat și alte decorațiuni textile realizate din materiale atent selecționate și testate, 100% naturale, prietenoase cu mediul și cu corpul nostru. 
Cum iau naștere produsele mele? Cumpăr și testez materiale deosebite pe care nu le întâlnim în viața de zi cu zi, 100% naturale din fibre pure, prietenoase cu pielea noastră și cu mediul inconjurător, majoritatea fiind țesute în sate românești, inspirate din pânzele tradiționale românești, țesute în casă, aerate de râu și soare. Inspirată de ce îmi transmite fiecare material, fie că este o pânză tradițională de bumbac, un in pur, sau un bumbac moale și mătăsos, creez modele diferite pe care le desenez pe hârtie, apoi le cos și le dau viață pentru a aduce bucuria și tihna de altădată în casele voastre. Pentru a ajunge în cât mai multe din casele voastre, produsele Lenjeria Bunicii pot fi personalizate după sufletul și personalitatea voastră pentru a îndeplini armonios nevoile spațiului vostru și pentru a putea transforma cu farmec și naturalețe casa în care locuiți în acasă.
Ce îmi doresc să transmit prin creațiile mele? Susțin ideea de sustenabilitate, de a minimaliza consumul, de a cumpăra mai rar, mai puțin și de calitate, pentru a putea prețui fiecare obiect în parte și a vă bucura de el cât mai mult timp.

With love by Aura Popian

Despre proiectul meu

M-am născut într-un orășel mic din Nord-Vestul Transilvaniei unde mi-am petrecut primii 18 ani din viață și unde am invățat ce înseamnă tradițiile românești, frumusețea fără limite a naturii, sentimentul de acasă și de iubire necondiționată.

Apoi am trait 9 ani la Cluj, un oraș plin de farmec unde am absolvit Facultatea de Litere și un Masterat în Managementul Dezvoltării Afacerilor ca apoi să încep o carieră în domeniul achizițiilor de aparatură medicală.

După acești ani sufletul a decis că trebuie să o ia din nou din loc și am ajuns în București locul unde m-am stabilit de 10 ani ( dar sunt sigură că tot într-un orășel mic sau sat voi ajunge în final ) și unde am devenit mama celor 2 băieți în prezent de 3 și 6 ani, care m-au determinat să renunț la tot ceea ce știam și făceam până atunci, căci odată cu ei și cu experiențele acumulate în fiecare oraș în care am trait, am învățat că timpul, libertatea, iubirea, pasiunile sunt de neprețuit și merită o șansă și merită un curaj nebun de a o lua de la zero pentru ca viața mea să se bucure din plin de ele. 

Cine sunt?

Iubesc mirosul de cafea proaspăt măcinată dimineața și cănile frumoase în care aleg să imi beau cafeaua, iubesc grădinile cu flori și parfumul lor, iubesc marea dar în același timp și ulițele sătești cu vacile care se întorc seara de la păscut, pâinea și brânzoicile scoase din cuptor așa cum le mâncam pe prispa bunicii mele, casele frumos amenajate și decorate, magazinele de design interior și tot ceea ce este natural, autentic, traditional românesc.

Scriind aici, îmi dau seama că sunt o norocoasă și că am o listă lungă de lucuri care îmi aduc bucurie, tocmai de aceea ce îmi place tare mult este să ofer și să livrez câte o bucățică din emoțiile și bucuria mea, prin fiecare produs realizat la Lenjeria Bunicii.

Ce iubesc?

DESPRE MINE

+40 727 734 832

Luni-Vineri 09:00 - 18:00

contact@lenjeriabunicii.ro

SERVICIUL CLIENȚI

Livrarea comenzilor

Returnarea produselor

DESPRE MINE

Despre mine

Contact

URMĂREȘTE-NE

@Copyright Lenjeria Bunicii SRL 2021