@Copyright Lenjeria Bunicii SRL 2021

URMĂREȘTE-NE

Contact

Despre mine

DESPRE MINE

Returnarea produselor

Livrarea comenzilor

SERVICIUL CLIENȚI

contact@lenjeriabunicii.ro

Luni-Vineri 09:00 - 18:00

+40 727 734 832

10 mai 2020

PRODUSE SIMILARE

 

Designul cuverturii este dat de țesătura cu model fagure și dantela țesută cu motive florale autentic românești, inspirată din odaia bunicii, așa cum v-am obișnuit până acum în creațiile mele.

Cuvertura vine la pachet cu 2 fețe pentru perne asortate cu aceeași dantelă, realizate din cea mai moale pânză de bumbac întalnită până acum, pe care vă invit cu drag să o îmbrățisați și să o testați.

Ideală pentru nopțile călduroase de vară, această cuvertură moale și delicată cu pielea, ține locul cearceafului de pilotă, fiind soluția ideală pentru un somn odihnitor și răcoros. Cuvertura are rol dublu, pentru că poate fi folosită și în timpul zilei pentru a îmbrăca frumos patul, oferind dormitorului aspectul unui cămin cald și îngrijit.

 

Setul conține: 

1 x Cuvertură 230x230 cm

2 x Fețe de pernă 50x70 cm

 

Întreținere - acestă lenjerie se spală independent, fară a fi combinată cu alte culori, pentru a evita transferul de pigmenți între culori diferite. Temperatura recomandată: 40 grade.

 

Pentru alte dimensiuni puteți trimite solicitarea Dvs. la adresa: contact@lenjeriabunicii.ro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacinia at magna in fermentum. Fusce id dolor efficitur elit rutrum accumsan. Duis auctor porta massa at dictum. Aenean eu dui aliquet, dictum est at, mattis orci. Vestibulum molestie augue ipsum, sed rutrum justo tempus at. Curabitur at libero condimentum, pellentesque risus vitae, dapibus lorem.

339 lei


Set cuvertură + perne din pânză topită