FAQ

INFORMAȚII

LIVRAREA COMENZILOR

Produsele disponibile în stoc se livrează în 48 ore de la data comenzii, iar produsele ce se realizează pe bază de comandă, în funcție de complexitatea modelului și disponibilitatea materialelor se pot realiza și livra în maxim 14 zile lucrătoare de la data comenzii.

Produsele se livrează în sacoșe sau săculeți din bumbac 100% ecologic sau dacă se doresc a fi oferite cadou pot fi livrate în cutii de carton cu fundă.

Produsele se livrează prin curier cu o taxă de transport de maxim 30 lei sau gratuit pentru comenzile care depășesc suma de 900 lei.

RETURNAREA PRODUSELOR

Ne dorim să avem doar clienți fericiți așa că vom încerca să rezolvăm amiabil orice problemă apărută. În cazul în care primiți un alt produs decât cel comandat, noi încercăm să înlocuim articolul greşit în cel mai scurt timp posibil fără nicio taxă suplimentară. Puteți solicita înlocuirea prin intermediul formularului de contact https://lenjeriabunicii.ro/contact sau sunând la numărul de telefon 0727734832.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

GARANȚII

Efectuarea măsurătorilor:


- măsurați lungimea și lățimea pernelor, lungimea și lățimea pilotei precum și a saltelei

- pentru a comanda cearceaful cu elastic este nevoie să măsurați lungimea, lățimea și înălțimea saltelei
- pentru a comanda o față de masă este nevoie să măsurați lungimea și lățimea mesei și să luați în considerare că fața de masă trebuie să aibă în plus minim 25 cm pe fiecare latură
- asigurați-vă că ați măsurat corect, dacă se poate repetați măsurătoarea și notați pe ceva

Îngrijirea produselor:

- fiind materiale naturale trebuie să acordați o mai mare atenție modului în care le spălați, urmați instrucțiunile de la fiecare produs

- păturile și cuverturile nu se usucă mecanic


SCRIE-NE

Adresa ta e-mail:
Conținutul mesajului:
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către vânzător a oricărei din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

+40 727 734 832

Luni-Vineri 09:00 - 18:00

contact@lenjeriabunicii.ro

SERVICIUL CLIENȚI

Livrarea comenzilor

Returnarea produselor

DESPRE MINE

Despre mine

Contact

URMĂREȘTE-NE

@Copyright Lenjeria Bunicii SRL 2021